Uw droomvilla laten bouwen? Bouwbedrijf Wolswinkel is een aannemer waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Dit doen we door middel van teamwork en onze uitstekende service, waarbij we veiligheid uiteraard nooit uit het oog verliezen.

Villabouw

Hoge segment aannemer

Bij Bouwbedrijf Wolswinkel richten we ons met onze werkzaamheden op het hogere segment bouw- en verbouwprojecten binnen de particuliere sector. Persoonlijke aandacht vinden we hierin heel belangrijk. We zorgen voor korte lijnen, om de communicatie soepel en effectief te laten verlopen. Daarnaast nemen we de tijd om te luisteren naar uw specifieke wensen. We denken zo u wilt zelfs verder dan enkel de bouwtekeningen, zodat uw specifieke wensen werkelijkheid worden.

Ons team bestaat uit enkel vakmannen, die vaardigheden beschikken voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in de bouw. Welk project onze mannen ook met beiden handen aanpakken; de lat ligt hoog als het gaat om kwaliteit. Bekijk hier ons portfolio om te zien wat zij in het recente verleden al hebben gerealiseerd.

Iedere stijl villa laten bouwen

Onze veelzijdige vakmannen zijn samen in staat ieder project volgens hoge kwaliteitsstandaarden te realiseren. Of u nu een moderne of juist landelijke villa wilt laten bouwen. Het is geen probleem bij Bouwbedrijf Wolswinkel.

Bij Wolswinkel geloven we in teamwork. Veel van onze projecten zijn verre van standaard, wat betekent dat er veel detailmatige werkzaamheden vereist worden. We laten onze vakmannen het werk doen waar zij het beste in zijn, om vervolgens als team voor het beste resultaat te gaan. Echter is teamwork niet alleen binnen ons bedrijf belangrijk. Ook met onze onderaannemers bouwen we op langdurige samenwerkingen. Zo zijn we ervan verzekerd dat zij er dezelfde kwaliteitsstandaarden op nalaten als wij.

Wilt u uw droomvilla laten bouwen? Wij voorzien u graag van adviezen en tips om uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op! Ook voor een vrijblijvende offerte.

Interesse in onze diensten?

Benader ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, vragen of een offerte.