Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor het bouwen van uw woning? Dan bent u bij Bouwbedrijf Wolswinkel aan het juiste adres. Wij streven naar het leveren van kwaliteit, een veilig bouwproces én het ontzorgen van u als opdrachtgever.

Bouwbedrijf Wolswinkel

Persoonlijke aandacht

Binnen ons bedrijf vinden we persoonlijke aandacht voor iedere klant erg belangrijk. We zorgen er voor dat onze lijnen kort blijven, om zo de communicatie soepel en effectief te laten verlopen. Deze communicatie is namelijk cruciaal voor een prettig proces en een mooi eindresultaat.

Ons doel is een tevreden klant. We zorgen ervoor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt. Hierbij volgen we de bouwtekeningen uiteraard nauwkeurig, maar denken we ook verder. Door regelmatig met u de bouwplaats te bezoeken en gestructureerd bouwoverleg te hebben kunnen we doorlopend bijsturen, tijdens het proces zijn er immers altijd nieuwe inzichten!

Aannemer nieuwbouw

Bij het uitvoeren van onze opdrachten gaat er voor ons niets boven kwaliteit en service. Daarnaast worden we graag op de proef gesteld met een uitdagend project. Onze vaklui leggen de lat hoog en luisteren naar uw wensen. Mede hierdoor zijn we bij Bouwbedrijf Wolswinkel trots lid van BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouwsector. Via BouwGarant kunt u tevens een afbouwgarantie afsluiten om u te verzekeren tegen financiële ongemakken.

Verder geloven we bij Wolswinkel in teamwork en langdurige samenwerkingen met onderaannemers. Door te werken met vaste stukadoors, installateurs, maar ook leveranciers van materialen zijn we op de hoogte van de kwaliteit die deze partijen leveren. We werken graag samen met vaste onderaannemers die kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij. Zo zijn we in staat samen een prachtig eindresultaat te leveren.

Heeft u plannen voor de nieuwbouw van uw eigen huis? Wij voorzien u graag van tips en adviezen om uw wensen werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op! Ook voor een volledig vrijblijvende offerte.

Interesse in onze diensten?

Benader ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, vragen of een offerte.