Over Ons

Kees Wolswinkel

Ik ben trots op ons bedrijf omdat we met het hele team streven naar een hoge kwaliteit én elke dag ons best doen om onze projecten met enthousiasme uit te voeren. Met name de buitenstandaard projecten en detaillering zorgen ervoor dat het werken binnen ons bedrijf leuk blijft!

Gerrarde Wolswinkel

Ik vind het fijn om ook een steentje bij te kunnen bijdragen aan ons mooie bedrijf, door ervoor te zorgen dat ook de administratieve zaken goed geregeld zijn.

Marné

Bouwbedrijf Wolswinkel is voor mij dé plek om mijn beroep uit te oefenen. De werksfeer en collegialiteit zijn erg prettig. Ook biedt het mij mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vak.

Gerben

We hebben veel variatie in ons werk en dat is waarom ik ons werk zo leuk vind.

Wilco

Het leuke van het werken bij Bouwbedrijf Wolswinkel is dat je samen met een vaste collega werkt aan veelzijdige projecten van aanbouw tot villa.

Teunis

Als werkvoorbereider vind ik het iedere dag weer mooi om moeilijkheden en vragen om te zetten in een uitdaging én deze uitdagingen tot een goed eind te brengen. Uiteraard met als resultaat een tevreden klant en mooie, goed lopende bouwprocessen waarbij het hoge afwerkingsniveau en goede kwaliteit voorop staat. En daar krijg ik alle kansen voor bij Bouwbedrijf Wolswinkel BV.

Christiaan

Als werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Wolswinkel probeer ik het totale bouwproces vanaf kantoor in goede banen te leiden.
Bijvoorbeeld door te zorgen dat de juiste materialen op de bouw zijn voor onze timmerlieden.
Maar ook door mee te denken met onze klanten, zodat we de wensen van de klant in vervulling kunnen laten gaan.
Hierdoor ontstaat er een mooi eindresultaat, waar wij als Bouwbedrijf Wolswinkel trots op mogen zijn.

Wim

Het werken in de bouw vind ik leuk, omdat je mooie projecten aflevert en de klant uiteindelijk tevreden is. Ik heb het naar mijn zin bij bouwbedrijf Wolswinkel, omdat het een klein bedrijf is met leuke collega’s, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Frank

Het werken in de bouw vind ik leuk, omdat het enorm veelzijdig is. De ene week ben je bezig met de fundering en de andere week met het stellen van profielen voor het metselwerk.
De reden dat ik bij bouwbedrijf Wolswinkel werk is, omdat het een klein bedrijf is waar de collegialiteit hoog is en de sfeer onderling goed.
Dit vind ik belangrijk voor het behalen en leveren van een kwalitatief goed eindresultaat.

Noah

Ik heb het erg naar mijn zin bij bouwbedrijf Wolswinkel.
Door het gevarieerde werk kom ik veel verschillende dingen tegen en leer ik veel.
Hierdoor wordt niet alleen ik, maar ook het bedrijf steeds beter in het vak.

Luuk

Werken bij wolswinkel is heel gezellig met de leuke collega’s. En heel leerzaam met de mooie projecten om aan te werken.

Anton

Het mooie van het werken in de bouw is om van allerlei materialen samen iets moois te maken. Bij Bouwbedrijf Wolswinkel heb je veel afwisseling in je werk.

Peter

Het werken in de bouw vind ik leuk, omdat je mooie projecten aflevert en de klant uiteindelijk tevreden is. Ik heb het naar mijn zin bij Bouwbedrijf Wolswinkel, omdat het een klein bedrijf is met leuke collega’s.

Stefan

Kor