Over Ons

Kees Wolswinkel

Ik ben trots op ons bedrijf omdat we met het hele team streven naar een hoge kwaliteit én elke dag ons best doen om onze projecten met enthousiasme uit te voeren. Met name de buitenstandaard projecten en detaillering zorgen ervoor dat het werken binnen ons bedrijf leuk blijft!

Gerrarde Wolswinkel

Ik vind het fijn om ook een steentje bij te kunnen bijdragen aan ons mooie bedrijf, door ervoor te zorgen dat ook de administratieve zaken goed geregeld zijn.

Marné

Bouwbedrijf Wolswinkel is voor mij dé plek om mijn beroep uit te oefenen. De werksfeer en collegialiteit zijn erg prettig. Ook biedt het mij mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vak.

David

Ik werk nog niet zo lang in de bouw, maar het lijkt mij erg mooi om later langs een huis te rijden wat ik heb gebouwd! Bij bouwbedrijf Wolswinkel wordt er echt iets van je verwacht en dat extra beetje vertrouwen geeft mij veel energie.

Jelle

Het werken in de bouw vind ik leuk, omdat je mooie projecten aflevert en de klant uiteindelijk tevreden is. Ik heb het naar mijn zin bij Bouwbedrijf Wolswinkel, omdat het een klein bedrijf is met leuke collega’s, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Gerben

We hebben veel variatie in ons werk en dat is waarom ik ons werk zo leuk vind.

Joop

Voor mij als timmerman blijft het een uitdaging om na al die jaren, de droom van klanten nog steeds te realiseren.

andre-z-w

André

Het is fascinerend om te zien hoe afhankelijk het gehele bouwproces uiteindelijk is van “gewoon mensen” Het is mijn taak als projectleider om er met al die mensen uiteindelijk een prachtig project van te maken, of het nu een grote villa betreft of een kleinschalige verbouwing. Bij Bouwbedrijf Wolswinkel zijn normen en waarden erg belangrijk, dit betekend dat er, naast de te leveren prestatie, ook een goede sfeer heerst in het complete team hetgeen het uiteindelijke eindresultaat nóg mooier maakt; samen zijn we sterk!

Ruben

Als leerling allround Timmerman bij bouwbedrijf Wolswinkel ben ik veel aan het werk op mooie projecten, die ik mag maken samen met mijn fijne collega’s.

Wilco

Het leuke van het werken bij Bouwbedrijf Wolswinkel is dat je samen met een vaste collega werkt aan veelzijdige projecten van aanbouw tot villa.

Henk-Jan

Ik vind het werken in de bouw leuk, omdat het altijd weer een uitdaging is om goede kwaliteit voor de klant neer te zetten.

Bart

Door de vele variatie in het werk bij Bouwbedrijf Wolswinkel krijg ik elke dag een nieuwe uitdaging. Hierdoor kan ik het beste in mijzelf naar boven halen en dat maakt het werk zo leuk!

Teunis

Als werkvoorbereider vind ik het iedere dag weer mooi om moeilijkheden en vragen om te zetten in een uitdaging én deze uitdagingen tot een goed eind te brengen. Uiteraard met als resultaat een tevreden klant en mooie, goed lopende bouwprocessen waarbij het hoge afwerkingsniveau en goede kwaliteit voorop staat. En daar krijg ik alle kansen voor bij Bouwbedrijf Wolswinkel BV.

frank-z-w

Frank

Bouwbedrijf Wolswinkel is voor mij hét bedrijf waar ik mijn vakmanschap in kwijt kan en verder kan én mag leren. De uitdaging zit hem in het constant blijven leveren van kwaliteit met de samenwerkende partijen en het uiteindelijk neerzetten van een mooi, kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Zeker niet onbelangrijk en het benoemen waard is de onderlinge sfeer: er is veel collegialiteit én we maken het altijd met z’n allen.